SALVEM EL NOSTRE PORT vos dona la benvinguda.
El Port de Vinaròs existeix des de fa més de 150 anys gràcies a l'esforç de moltes generacions de vinarossencs. Per això Vinaròs exigeix el dret que sempre va tenir per a opinar i participar activament en la presa de decisions que tinguen que veure amb el futur del seu Port, que tan íntimament va lligat al de la ciutat.
La plataforma SALVEM EL NOSTRE PORT s’ha creat com un medi per aglutinar als usuaris del Port i demés entitats concernides, per tal de controlar les actuacions de la Generalitat que l'administra, fent-li arribar i gestionant les reivindicacions i propostes que emanen dels seus membres.

¡Aquest es el port que volem!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

SALVEM EL PORT!!

Anònim ha dit...

Felicitats per la web i pel moviment!! Foteu-los canya a estos del govern? Valencià que no pense més que en ells. El meu iaio va portar pedres al port, i ara volen fer-lo un port esportiu??on queda el Vinaròs mariner, en un segon pla??I l'opinió dels Vinarossencs??
La costa valenciana te un port esportiu cada 10 km, no és massa?? I els ports mariners, ja no interessen?? que jo sàpiga a tots ens agrada menjar peix.
au kakau!!
aaaaaaaaaavant!!

Anònim ha dit...

Molt be per la pàgina.
No podran amb nosaltres aquests PPeros.
Si no es amb el vist i plau de tota la població que no toquen una sola pedra.

GUANYAREM!!!

Anònim ha dit...

Apart de firmar i de enviar als membres de la Generalitat la meva disconformitat, he intentat posar el meu propi granet de sorra, posant una imatge de la magnifica tasca que els membres de la plataforma feu per informar a la gent al meu fotoblog, (www.eboptica.com), amb un petit text informatiu, enllaços al vostre bolg i fent crida a la gent que em visita, animant-los a participar amb aquesta protesta.
També voldria donar-vos les gràcies per la fermesa de la vostra lluita y el esforç de tots els membres de la plataforma.
Entre tots hem de parar aquesta bestiesa.

Anònim ha dit...

De la pesca ja no es viu, el que mana es el turisme, i si et fixes la platja del clot la faràn més gran. Tot el que siga bó per al turisme benvingut siga.
No hi ha que ser egoista i pensar en els beneficis dels qeu gaudirà el poble. Si pensasem en la nostàlgia Vinaròs tindría encara 10.000 habitants, hi ha que mirar al futur.
Que conste que a mi en fot el que faiguen...xD

SALUTACIONS

Anònim ha dit...

Si no poden entra los de la llum,benvingut sigue el nou port.Los pescadors de Vinaròs continuaran fense a la mar y si desapareix el posit los faran un favor per que paguen un jornal a 23 de una faena que poden fer 3.El port de vinaròs te que ser principalment d'esbarjo,esportiu y comercial per a vaixells de no mes de 110m. en aquestes tres coses si que es crea trevall de qualitat y no embrutan y contaminan el port en deixalles altamen cangeroses com,pols de fibra de vidre,olis y derivats com pasa ara.Podria omplir deu pagines pero ya esta be.

Anònim ha dit...

Feu 20 any tart!!!